Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

You might like
Produkt
1000 kr
Tilføj til Kurv
Promotion
Read more

Négociant: Vinkøbmand, der opkøber vine, most eller druer fra vinbønder, for at lave sin egen vin og sælge den under eget navn .
Køb af vine hos vinbønder i området omkring Mont Ventoux. Produktion ca. 150.000 fl. om året.

Grundlagt: 2002 Ansvarlig: Xavier Logette Dyrkningsmetoder: økologisk Profil: Mindre négociant-hus, som har specialiseret sig i vine fra Ventoux-området. Høj value-for-money. Stil: Mørke, moderne let drikkelige vine, dog med dybde og nuancer.

Domaine Gresser er et domæne, der kan spore sin historie tilbage til 1520. Vingården har 11 ha marker i Andlau (Alsace) karakteriseret af en exceptionel variation i jordbundstyper, der sammen med de mange forskellige eksponeringer og højder skaber et hav af forskelligartede terroirs i verdensklasse.

Domaine Gresser er (kompromisløs) certificeret økologisk og baserer arbejdet med vinplanterne på naturens gang og vejrets skiften. Gresser har bevidst valgt at arbejde med druer, der giver den bedste mulighed for at udtrykke terroiren præcist: Riesling, Gewurztraminer, Pinot Blanc, Pinot Gris, Sylvaner, Muscat og Pinot Noir.

Domaine de la Pépière, Maisdon-sur-Sèvre er et mellemstort domæne på 45 ha. karakteriseret ved en yderst varieret geologi, der giver mulighed for at fremstille stærkt differentierede terroir-vine.

Marc Ollivier, Rémi Branger og Gwénaëlle Croix står bag det, der siden starten i 1984, er blevet en af områdets førende producenter. De vælger aldrig den nemme vej, når det gælder produktionen, men satser 100% på økologi (certificeret i 2010) og fremelskning af perfekte druer.
Her dyrkes først og fremmest Melon de Bourgogne (Muscadet), men også lidt Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Côt og Merlot. Vinene er stilrene, let(tere) og mineralske, og den traditionelle ”sur lie”-lagring sætter sit præg.

Domaine des Sablonnettes hører til i Anjou, et område som befinder sig i den vestlige del af Loire-dalen, og som har sit navn fra den nærliggende by ”Angers”. Les Sablonnettes er ejet af Joël Ménard og hans hustru Christine.