Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

You might like
Produkt
1000 kr
Tilføj til Kurv
Promotion
Read more

Forside

VINEA

Økologiske vine fra små producenter

Gå til SHOP her

Højkvalitets vine fra førende europæiske producenter

Vinea importerer højkvalitets vine fra nogle af de førende producenter. Deres filosofi er enkel: at fremstille autentiske vine, som afspejler deres respektive oprindelser gennem økologisk og/eller biodynamisk dyrkning i markerne og traditionelt håndværk i kælderen – uden kemikalier og det store arsenal af tilsætningsstoffer, som bliver anvendt i de industrielle vine. Denne type vin kaldes vins de terroirs – terroir-vine på godt dansk.

Nyhed

Vinshop

Vinea sælger vine til mange af landets førende restauranter.

For nyligt er vi også begyndt at sælge vine til private.

Hold øje med vores webshop hvor vi løbende tilføjer nye vine.

Se shop

Lær hele historien om Vinea

Dansk vinimportør med fokus på kvalitet

kelsey-knight-udj2tD3WKsY-unsplash
Hvidvin
Design uden navn (11)

Vinea er ledet af Michael Brix, som har arbejdet med vine i over 20 år. Han har tidligere været i restaurationsbranchen, hvor han blandt andet har arbejdet på Le Sommelier og Mash, samt arbejdet en årrække i udlandet. Michaels motto er; at livet er for kort til dårlig vin.

arrow-icon-size3 Om os

AUTENTISKE VINE

Vinea importerer højkvalitets vine fra nogle af de førende producenter. Deres filosofi er enkel: at fremstille autentiske vine, som afspejler deres respektive oprindelser gennem økologi og/eller biodynamisk dyrkning i markerne.  

ØKOLOGISKE & BIODYNAMISKE VINE

Vi importerer vine og har særlig fokus på økologi. Vine uden kemikalier og det store arsenal af tilsætningsstoffer, der ofte bliver anvendt i de industrielle vine. Denne type vin kaldes vins de terroirs - terroir-vine på godt dansk.

FRA FØRENDE PRODUCENTER

Vinea samarbejder med en lang række europæiske producenter, der er førende indenfor hver deres felt. Du kan købe deres vine gennem vores shop og læse om vine og producenterne bag vinen. case

Salg af vine til private og erhverv

Vi sælger nu vine til både private og virksomheder, samt naturligvis restauranter. Har I brug for et tilbud til en gave til jeres ansatte, vinsmagning eller et privat arrangement; kontakt Michael på mb@vinea.dk eller telefon 20 95 85 07.

Vine af høj kvalitet

Vinea lægger stor vægt på kvalitet. Vi står inde for alle de vine, vi importerer og derfor arbejder vi kun sammen med producenter, hvor vi ved, at vinene er lavet med kærlighed og hvor ingen masseproduktion finder sted.

Det bedste er ikke for godt

Vinea blev startet i 2007 og er en dansk vinimportør. Vinea har leveret vine til de førende danske restauranter gennem mange år og har særlig fokus på kvalitet.

Hand

Tillid fremfor alt

Det er vigtigt, at der er tillid mellem producent og importør. Ligeså vigtigt er det dog, at du som kunde kan stole på os som leverandør. Derfor går vi rigtig meget op i god service. Hvis du har brug for hjælp til valg af vin eller har andre spørgsmål, kan du altid kontakte os.

kontakt os

Du er altid velkommen til sende en SMS eller ringe på +45 20 95 85 07 eller sende en mail til Michael på mb@vinea.dk

Højkvalitetsvine fra nogle af de førende producenter i Europa. Læs om Vinea — eller besøg vores vinshop.