Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

You might like
Produkt
1000 kr
Tilføj til Kurv
Promotion
Read more

Fattoria Lavacchio

Fakta og vine

Godset blev bygget i 1700 af en ædel, florentinsk Peruzzi-familie. I 1840 blev ejendommen solgt til huset Marchesi Strozzi Sacrati og var ejet af den indflydelsesrige familie indtil 1978, hvor de nuværende ejere fra Genoa købte det. Lottero-familien der altid havde været forelsket i Toscana, startede et program for at gendanne området og bygningerne, så de kunne sikre en vin af bedre kvalitet. Siden da er godset blevet en familieejet gård, helliget dyrkning og produktion af økologisk vin og olivenolie, der bevarer de landbrugstraditioner og metoder med de mest moderne teknologier. I dag er hele familien involveret i de beslutninger, der bidrager til vækst i ejendommen: fra de mindste der altid har inspireret til nye vine og deres navne, til dem der aktivt arbejder, og dem der bor langt væk, som altid er til stede og mister aldrig muligheden for at samles med familien på dette magiske sted. I haverne på herregården står et århundrede gammel libanesisk cedertræ, som vidner om fortiden, nutiden og fremtiden og er blevet symbolet på Fattoria Lavacchio Agriturismo.

 

Køb deres vine her 

 

Produkter
  • Cedro Chianti Rufina docg 2017 90% Sangiovese 5% Canaiolo 5% Ciligiolo
  • Puro Chianti docg 2016 100% Sangiovese
  • Cedro Riserva Chianti Rufina docg 2015 90% Sangiovese 10% Merlot
  • Puro Riserva Chianti docg 2016 100% Sangiovese
  • Ludié Chianti Rufina docg 2011 100% Sangiovese
  • Fontegalliigt Toscana 2012 60% Merlot 40% Syrah

AGRITURISMO

Respekten for de antikke traditioner kombineret med moderne teknologi.

Godset ligger på toppen af Montefiesole bakken 450 meter over havets overflade, kun 18 km fra Firenze. Det er beliggende i det charmerende landskab af blide bakker i Chianti Rufina område, der er rig på vinmarker og olivenlunde med god ventilation og meget sol.

Fattoria Lavacchio strækker sig over 110 ha, hvoraf 44 ha er olivenlunde,

29 ha er vinmarker, 6 ha er hvede og 9 ha er skovklædt skov, hvor du kan finde trøfler!

Der er også en bred produktiv have med frugt og grøntsager. Fra begyndelsen har vi altid prøvet at finde harmoni mellem vores egen aktivitet og 

Den naturlige balance

Blandt vingårde i Chianti Rufina produktionsområde har de været de første til at omfavne programmer for økologisk dyrkning og til produktion af vin uden sulfiter.

Samtidig med at bevare de bedste organiske landbrugs- og produktions-traditioner, har gården været i konstant udvikling ved at kombinere disse traditionelle metoder med den mest avancerede teknologi. Det er derfor, de kontinuerligt forsker i nye systemer til at sikre en stigning i kvaliteten af produkter og tjenester, de tilbyder.

Kvalitet er deres primære mål

Deres vinmarker ligger 450 meter over havets overflade syd-sydøst. Størstedelen af vinmarkerne er moderne og plantetæthed spænder mellem 3400 og 6800 vinstokke pr. ha. De valgte beskæringssystemer er sparret snor og fyr. I vinmarkerne bruger de kun organiske stoffer og ingen pesticider eller kemisk gødning. De beder naturen om at samarbejde: de bruger det naturlige miljø, der øger produktiviteten, bælgplanter plantes for at fikse kvælstof i jorden, insekter og rovdyr opmuntres og sorter varieres. Druerne vælges omhyggeligt

gennem grøn beskæring og grøn høst også. De blir manuelt plukket og udbyttet pr. ha er meget lav og spænder mellem 4 og 6 tons. Cirka 80 procent af vinmarkerne er sammensat af valgte kloner af Sangiovese.

De andre rødvine inkluderer Merlot, Canaiolo, Ciliegiolo og i de yngre vinmarker, Syrah.


Deres sortiment af rødvine inkluderer:

FØRSTE Chianti uden tilføjet sulfitter, Chianti Rufina og Supertoscanske.


Vinen

Alle kulturelle og kælder operationer realiseres med det formål at fremstille en vin af høj kvalitet, der afspejler sit territorium med stil og personlighed. Af denne grund, en balance mellem traditionelle metoder og moderne teknologier, er der forsket i hver fase af produktionen: druerne vælges omhyggeligt gennem grøn beskæring og grøn høst. Høsten udføres med hånd i henhold til de gamle traditioner for at få det bedste produkt. Alle vores vine stammer fra naturlig gæring, dvs. uden gær, og indeholder medier en tredjedel af den mængde sulfitter, der er accepteret af EU-forordningen. Den begrænsede produktion pålagt af økologisk dyrkning garanterer frem for alt en bedre kvalitet år efter år. Produkter foreslås kun de år, hvor de når det undersøgte kvalitetsniveau. Kombinationen af landet, rig på struktur og marl sammen med det stive klima, bidrager til det høje kvalitetsniveau af vores vin. Vores vine har en enestående lang levetid. De kombinerer deres naturlige elegance og kompleks buket med en fantastisk karakter og personlighed. De har modtaget prestigefyldte internationale anmeldelser, og pressen har enstemmigt anerkendt, at Fattoria Lavacchios vine har deres eget sted i spektret af toscanske vine. Deres nuværende valg stammer fra en grundig oplevelse i vingård og kældre, som gjorde det muligt for dem at maksimere det unikke ved Sangiovese og opdage blandt de mange sort, dem der tilpasser sig bedst til mikroklimaet kendetegn ved vores land. Økologisk

Download: FACT SHEETS