Leverandør af unikke franske vine
til Danmarks bedste restauranter
Kvalitetsbevidste virksomheder
og private vinentusiaster

Vins de Terroirs

– den naturlige gode smag

Vinea importerer højkvalitetsvine fra nogle af de førende franske producenter. Deres filosofi er enkel: at fremstille autentiske vine, som afspejler deres respektive oprindelser gennem økologisk og/eller biodynamisk dyrkning i markerne og traditionelt håndværk i kælderen – uden kemikalier og det store arsenal af tilsætningsstoffer, som bliver anvendt i de industrielle vine. Denne type vin kaldes vins de terroirs – terroir-vine på godt dansk.

Vinea er officielt registreret til markedsføring engros af økologiske vine hos Fødevarestyrelsen.

boulard-26-kopi
boulard-26-kopi

Vores kunder

Siden vores start i 2004, har vi været leverandør til Danmarks bedste restauranter og til en lang række kvalitetsbevidste virksomheder. Dette sætter store krav til kvaliteten af vores sortiment.

Blandt vores kunder: Geranium, A.O.C., Henne Kirkeby Kro, Domestic, Dragsholm Slot, Frederiksminde, Hotel d’Angleterre, Kokkeriet, Kong Hans Kælder, Studio, Substans, Bistro Boheme, Falsled Kro, Frederiks Have, Hotel Hesselet, Kurhotel Skodsborg, Lêlê, Marv & Ben, Me|Mu, Molskroen, Mielcke & Hurtigkarl, Munkebjerg Hotel, No.2, Restaurant Silo, Restaurationen, Trio… Aller Medier, Bech-Bruun, Deloitte, EY, Momondo, Nordea, Novo Nordisk, Nybolig, Tivoli, NKT, TV2…

img_2255_edited

bag vinea

Corentin Bauer

Jeg er født og opvokset i Frankrig, men har boet i Danmark i efterhånden mere end 20 år. Jeg har arbejdet med vin hele mit liv: først i restaurationsbranchen og siden 2004, som indehaver af Vinea. Vin er for mig en passion og det er også en stolthed at kunne formidle produktet af mit hjemlands smukke terroirs og det fantastiske håndværk, som er blevet forfinet gennem mange generationer. Gennem praktikophold i Bourgogne, mere end 25 års daglig kontakt med både producenter, andre vinpersonligheder og topsommeliers, samt omfattende læsning og deltagelse i konferencer, har jeg opnået et ret solidt kendskab til vin, som jeg nyder at udveksle med andre vininteresserede.

Kontakt os

Vi er her ikke lige nu men send os en mail så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Not readable? Change text. captcha txt