UNIKKE VINGAVER TIL KVALITETSBEVIDSTE VIRKSOMHEDER
Hvorfor vælge Vinea Nordic til dine vingaver?
Vi vil gerne være din virksomheds samarbejdspartner, når du skal bruge vingaver til at formidle virksomhedens værdier udadtil og internt. Med Vinea Nordic som leverandør, får du en totalløsning, som sikrer dig, at din virksomhed bliver husket og som samtidig sender et stærkt kvalitetssignal.

Gennem en indledende dialog vælger vi sammen den/de vin(e) som bedst repræsenterer din virksomhed. Vi etablerer et lille lager hos jer, så I altid har gaver af højeste kvalitet ved hånden, når I eksempelvis skal til en reception eller når en ansat har fødselsdag. Derudover varetager vi direkte levering til modtagere i hele landet, ligegyldigt om du skal takke 10 personer for deltagelse i et projekt eller sende et større antal julegaver.

Kort med præsentation vedlægges gaven.

Gaveæsker i fire størrelser.

Vi trykker gerne dit logo på gaven.
Kvalitet & autenticitet
Vores vine produceres af nutidens førende franske vinproducenter. De har en historie, en sjæl og smager som ingen andre. En elegant og spændende beskrivelse om vinen vedlægges. På denne måde gøres modtageren opmærksom på gavens unikke karakter.

Indpakning & æstetik
Indholdet er uden tvivl det, som betyder mest, når man taler om vin. Vi lægger dog samtidig meget vægt på, at vores vines ydre og vores gavepakker afspejler vores værdier: autenticitet, fornyelse, den naturlige gode smag.

Tryghed
At vælge os når du har bestemt dig for at gøre noget særligt for din bedste kunde, dine medarbejder, din bedste ven, er noget, vi tager meget alvorligt. Dette medfører et stort ansvar. Du kan være sikker på, at du og gavens modtager vil få vores fulde opmærksomhed, fra bestilling til levering.

Kontakt os

Vi er her ikke lige nu men send os en mail så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Not readable? Change text. captcha txt